Infraestructures i serveis

Infraestructures i Serveis

L’Avant Tortosa-Barcelona s’estrena amb crítiques per l’elevat preu

Els usuaris celebren la recuperació del servei però lamenten que coincideixi amb les obres del corredor mediterrani

“És un dia agredolç”. Així, ha definit el portaveu de Diàspora Ebrenca, Josep Sabaté, l’estrena del servei Avant entre Tortosa i Barcelona. D’una banda, celebren la recuperació del tren que retalla una hora el trajecte fins a la capital Barcelona però lamenten que s’hagi fet ara, coincidint amb els problemes de mobilitat que es preveuen per les obres del corredor mediterrani i l’elevat cost dels bitllets i abonaments. Des de la plataforma, ha calculat que el preu del quilòmetre entre Tortosa i Sants amb l’abonament és un 40% més car que en el cas de Figueres-Vilafant o Lleida. “Sí, hauríem d’estar contents perquè tenim l’Avant, però com s’explica que l’abonament sigui un 40% més car que altres usuaris de Catalunya?”, ha manifestat contrariat a l’ACN Arrufat.

El primer trajecte de l’Avant cap a Barcelona ha sortit puntual de l’estació de Tortosa quan passaven cinc minuts de dos quarts de set de la matinada. Diàspora Ebrenca fa dos anys que va posar en marxa una campanya per recuperar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.