Urbanisme

Urbanisme

Les obres del nou polígon del Pont Nou II avancen a bon ritme a Manresa

El municipi guanyarà 168.000 metres quadrats repartits en una vintena de parcel·les

Les obres del nou polígon del Pont Nou II avancen segons el calendari previst, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, en una visita a la zona acompanyat per diversos regidors. Està previst que la primera fase finalitzi al desembre. El nou polígon, que es va començar a construir fa quatre mesos, ha de ser una realitat durant el primer trimestre del 2026. “És una obra importantíssima, fa 20 anys que no generem sòl industrial a la ciutat”, ha remarcat Aloy, segons recullen les agències. Malgrat els retards, els empresaris del polígon celebren les obres: “Des del 2003 que en parlem, hem vist passar 3 alcaldes”. El nou polígon tindrà un total de 168.000 metres quadrats de sòl industrial repartits en una vintena de parcel·les d’entre 3.000 i 24.000 metres quadrats.

La segona fase està previst que es dugui a terme entre el desembre i el maig de 2025 i se centrarà en el soterrament de les línies elèctriques i l’ampliació de la vorera del carrer de la Lemmerz. Finalment, la tercera i darrera fase, s’executarà entre el maig de 2025 i el gener de 2026. S’actuarà a tota l’àrea del polígon per deixar-lo a punt per acollir les empreses i s’acabarà de construir la nova avinguda fins a l’alçada del camp de beisbol. Segons el batlle, es tracta d’una obra “importantíssima” perquè “fa vint anys que no es genera sòl industrial a la ciutat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.