Societat

Arriben antiavalots a Lloret de Mar per rebre els ultres del Feyenoord

Els Mossos d’Esquadra i Policia Local de Lloret de Mar han portat a terme un dispositiu de seguretat al municipi per l’arribada de tres autobusos des de Girona amb aficionats del Feyenoord.

Alguns dels ultres de l’equip neerlandès, que han viatjat des de Països Baixos fins a Girona per recolzar el Feyenoord en el partit de la Champions contra el Girona Futbol Club, han anat a Lloret de Mar per gaudir del partit en un esdeveniment privat al local Queens Vic de la població.

Aquests aficionats, uns noranta aproximadament, ha obligat a augmentar la seguretat al municipi de la Costa Brava amb antiavalots per reforçar els agents de Mossos d’Esquadra i la Policia Local. L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha confirmat aquest fet “per si de cas”, una situació que preocupa en certa manera encara que, de moment, no s’ha registrat cap incident ni tenen indicis que hagin d’haver-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia