Salut

A subhasta el projecte per construir el nou CAP Rambla

El nou equipament ampliarà i modernitzarà les instal·lacions de l’actual centre d’atenció primària

El Departament de Salut ha publicat l’anunci de licitació per a la redacció del projecte del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Rambla, a Sant Feliu de Llobregat. Es tracta d’un pas previ a la construcció d’un equipament que substituirà l’actual CAP Rambla amb unes instal·lacions més àmplies i actualitzades.

El pressupost de la licitació supera els 1,1 milions d’euros, dels quals uns 811.000 estan destinats a la redacció del projecte bàsic i més de 341.000, a la direcció d’obra. El nou equipament estarà al número 35 de la Rambla Marquesa de Castellbell –l’actual centre es troba al número 98 de la mateixa via–. El CAP tindrà una superfície de 7.000 m² en un solar municipal, el que permetrà ampliar els serveis actuals. Tindrà també urgències i serà un referent per a més de 150.000 persones que resideixen a Sant Feliu i a municipis veïns, com Sant Just Desvern, Molins de Rei, Sant Joan Despí i Esplugues de Llobregat. El servei d’urgències tindrà també radiologia i laboratoris, i servirà, segons fonts municipals, per descongestionar els serveis d’urgència hospitalaris. El nou CAP ha d’estar construït abans de cinc anys, segons l’acord a què han arribat l’Ajuntament i la Generalitat per a la cessió del solar municipal on s’edificarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia