Societat

Unes 250 persones assisteixen al sopar solidari de Càritas al Mas Marroch

Unes 250 persones van assistir ahir a la sisena edició del sopar solidari de Càritas Diocesana de Girona, que va tenir lloc al Mas Marroch. Tots els beneficis del sopar seran destinats a una causa solidària, en aquest cas a projectes per garantir l’accés a l’habitatge als col·lectius necessitats.

La directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, van encoratjar tothom en la seva intervenció a posar el seu granet de sorra per garantir “un dret fonamental” com l’accés a l’habitatge. “Una de cada dues persones que atenem no disposa d’un habitatge digne”, va ressaltar. Durant el sopar es va fer un sorteig solidari amb productes cedides per empreses col·laboradores del programa Entitats amb Cor de Càritas.

Aquesta edició del sopar solidari de Càritas Diocesana de Girona ha comptat amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i el patrocini principal de la Clínica Bofill. També va comptar amb la participació, a través del patrocini de taules empresarials, d’Assessoria Codina, Bàsquet Girona, Ceres Roura, Clínica Cervera, Comexi, Kave Home, Medplaya, Mitec Enginy, Toni Pons i Valvi Assegur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia