Societat

Fins a 3.722 alumnes participen en el concurs de pintura ràpida del GEiEG

La 50a edició del Concurs infantil i juvenil de Pintura Ràpida del GEiEG ha reunit de 3.722 alumnes des d’educació infantil fins a quart d’ESO d’una trentena d’instituts i escoles gironines, una participació rècord fins ara. Es tracta no només d’alumnat de Girona sinó de sis localitats veïnes més (Salt, Sarrià de Ter, Sant Martí de Llémena, Celrà, Fornells de la Selva i Vilablareix).

Com en cursos anteriors, s’ha omplert els carrers i places d’infants i adolescents dibuixant i pintant sobre Girona i els seus barris. La principal novetat d’aquesta edició és que per commemorar els cinquanta anys del concurs s’ha incorporat una categoria especial per a educadores i educadors en la que hi ha hagut una vintena d’inscrits. El dijous 24 d’octubre s’inaugurrà una exposició amb motiu de la 50a edició al Centre Cultural La Mercè que estarà oberta fins el 22 de novembre.

El president del GEIEG, Francesc Cayuela, apuntava que la xifra és important: “Hem d’estar contents tots els implicats des de les escoles, els professors i els pares. Aquesta activitat que és gairebé el preludi de les Fires de Girona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia