Infraestructures i serveis

Renfe adapta el vestíbul de Sant Vicenç de Calders per guanyar fluïdesa

Els controls d’accés es traslladaran a l’exterior mentre durin les obres del túnel de Roda de Berà

Renfe eliminarà els controls d’accés del vestíbul de l’estació de Sant Vicenç de Calders amb l’objectiu d’aconseguir un espai diàfan i millorar així la comoditat dels viatgers en el punt de transbordament dels autobusos i els trens. Durant la propera setmana es desmuntaran els controls d’accés, que creen una barrera física abans d’entrar a les andanes, i es traslladaran a l’exterior del vestíbul. Estaran en aquest punt mentre durin les obres, previstes fins el 2 de març.

Aquests treballs són conseqüència de les obres d’ampliació del túnel de Roda de Berà i del dispositiu per compensar el tancament del traçat ferroviari entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders, Aquesta segona estació ha esdevingut el punt nodal principal del pla alternatiu de transport de Renfe, ja que és l’estació d’on arriben i surten els autobusos que cobreixen el tram tallat per les obres. Segons fonts de Renfe, amb el trasllat dels controls d’accés s’aconseguirà “un espai diàfan, amb més confort per als viatgers durant els temps d’espera dels autobusos quan les condicions meteorològiques així ho aconsellin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia