Societat

Desallotgen els trasters ocupats dels pisos públics de Pla d’en Boet de Mataró

Dues persones han estat desallotjades aquest matí dels trasters que ocupaven als baixos dels pisos públics que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té al barri del Pla d’en Boet de Mataró. L’operació a càrrec de Policia Local i Mossos d’Esquadra dona compliment a l’ordre judicial per fer efectiu el desnonament després que l’Ajuntament signés el decret en aplicació del protocol municipal d’actuació en ocupacions de risc habitacional. A finals de setembre es va fer una inspecció als quatre trasters ocupats del bloc on es malvivia en condicions d’infrahabitatge i els problemes de seguretat. De fet tres dels trasters van ser evacuats d’urgència dissabte per ordre dels Bombers després que s’hi declarés un incendi.

Les dues persones desallotjades han estat ateses pels serveis de Benestar Social de l’Ajuntament. El treball coordinat amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha permès tancar provisionalment l’accés als trasters per evitar noves ocupacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia