Societat

societat

Ha mort Josep Maria Mitjans, fundador de l’empresa d’embotits Mitjans

Especialitzada en producte ‘gourmet’

L’empresari Josep Maria Mitjans Arqués, fundador de l’empresa d’embotits que porta el seu nom, va morir el 18 d’octubre, a l’edat de 63 anys, segons ha avançat el digital local La fura.

Era nascut a Moja, dins el terme municipal d’Olèrdola i, continuant amb la tradició familiar que es remunta a finals del segle XIX quan els seus rebesavis van obrir una botiga d’embotits i posteriorment un obrador que servia de rebost als pagesos de la zona, va fundar, a la dècada dels vuitanta, l’empresa d’embotits Josep Maria Mitjans SL, amb seu al seu poble. Des de bon principi va centrar-se a crear productes distingits per la qualitat i l’excel·lència, i això va permetre que l’empresa se situés com un dels establiments de referència dins la xarcuteria catalana. Els seus productes han anat destinats tant a xarcuteries tradicionals especialitzades del mercat català, com a d’altres d’internacionals. Precisament, fora del país, van ser guardonats amb el premi Superior Taste atorgat per l’Internacional Taste Institute de Brussel·les. Actualment tenen més de 100 treballadors i compte amb dos obradors

Amb la seva mort, la direcció de l’empresa l’agafarà el seu fill, Martí Mitjans, que fins ara treballava dins el departament de negoci i estratègia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia