Educació

Educació

El veïns de Badalona reclamen un edifici per a l’IES La Riera

Els veïns del districte 1 de Badalona estan cridats a una assemblea informativa, aquest dimarts al davant de la biblioteca de Canyadó i Casagemes, a les 18 h. Convoca la Plataforma Institut La Riera (PILA), que agrupa col·lectius veïnals i socials, que denuncien que els alumnes de l’IES fa 7 anys que estan en barracons –a Ca l’Arnús– i cal un lloc en condicions: l’antiga escola Lola Anglada, a l’altra banda del carrer. Un edifici centenari –patrimoni–, pendent de rehabilitació de fa anys i panys.

La pilota, diu la PILA, se la passen la Generalitat i l’Ajuntament. Part dels alumnes de l’IES La Riera també tenen classe al centre cultural El Carme, amb un greuge: fins ara, gaudien dels recursos que posava la UB per a les classes de la Universitat de l’Experiència. No s’han renovat els acords amb l’Ajuntament, i la UB s’ha endut els “patracols”. Ara, passen coses força pelegrines. Per exemple, els alumnes no tenen un servei de wifi en condicions i han d’usar els mòbils per connectar-se durant les classes.

Les entitats s’han reunit amb els grups municipals perquè es presenti una moció en el ple de novembre.

El Lola Anglada és un centre públic molt lligat al barri de Canyadó, però, en realitat, és patrimoni de tot el districte 1, on hi ha oferta concertada però se’n necessita de pública. “Aquest institut és per a tots!”, tanquen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia