Societat

Societat

Mor Francesc Martí, 35 anys de servei a Tàrrega

Va impulsar un pla de seguretat d’èxit al festival FiraTàrrega

Qui va ser sergent de la policia local de Tàrrega durant més de tres dècades, ha mort a l’edat de 74 anys.

Martí era un dels policies amb una trajectòria professional més llarga a la província de Lleida. Va entrar a la Policia Local de Tàrrega el 1980 i un any després ja va ascendir a sergent, un càrrec que no va deixar fins a la seva jubilació, l’any 2015. Una de les fites més recordades de la seva etapa és l’impuls d’un model d’èxit per la seguretat del FiraTàrrega. “Va ser un gran còmplice per fer de FiraTàrrega una gran festa al carrer. Com deia ell més que fer la Fira, la Fira ens ha fet a nosaltres”, han escrit des del festival.

L’any 2012 va rebre una distinció de la International Police Association (IPA) i el 2008 la seva tasca també va ser reconeguda amb motiu del 25è aniversari dels Mossos d’Esquadra, ja que Tàrrega va actuar, de forma pilot, com la primera promoció del cos policial autonòmic. L’any 2000 també va rebre la medalla al Mèrit Policial, que atorga la Generalitat de Catalunya, en reconeixement de la tasca duta a terme durant els darrers anys al capdavant de la policia local, i en motiu de la seva jubilació, l’Ajuntament li va retre un homenatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia