Societat

Societat

Desmantellen un laboratori clandestí de cocaïna a Barcelona per una trucada al 112

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat en un pis del districte de Sant Martí de Barcelona un petit laboratori clandestí dedicat a la cocaïna en una operació en què han detingut dues persones que ja tenien set antecedents policials.

La policia informa en un comunicat aquest dissabte que el laboratori treballava a petita escala i que els detinguts, de 46 i 56 anys, han estat arrestats acusats de delictes contra la salut pública.

En el marc de l’operació s’han intervingut petites quantitats de cocaïna, èxtasi i heroïna, a més de substàncies per al tall, aparells per premsar la droga, dues balances de precisió i 2.330 euros en efectiu.

Els Mossos destaquen la celeritat amb què es va realitzar la investigació del cas, ja que en 24 hores van poder acreditar l’activitat delictiva al pis almenys durant l’últim any i van obtenir l’autorització judicial per a l’entrada, que es va fer dimecres.

La investigació del cas va començar a partir d’una trucada al 112 per una possible fuita de gas en un pis del districte.

Els agents de la Guàrdia Urbana, en primera instància, van comprovar que l’habitatge desprenia una forta olor d’amoníac. Quan van intentar contactar amb les persones que hi havia al pis, no els van obrir la porta i una d’elles va intentar fugir per un pati interior de l’edifici.

Els detinguts passaran avui dissabte a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia