Societat

Societat

Promouen el consum de carn de caça a Catalunya per reduir danys a conreus i accidents de trànsit

Agricultura presenta un pla per impulsar-lo i contribuir al control de les poblacions de cabirols i senglars

Durant la temporada 2022-2023, a Catalunya es van capturar gairebé 75.000 peces de caça major, de les quals 34.000 van arribar al mercat. D’aquestes, però, el 90% es van vendre fora de Catalunya. Davant d’aquestes xifres, el departament d’Agricultura ha presentat aquest dijous a l’Escola d’Hostaleria de Tona el pla de valorització de la carn de caça. Segons ha explicat la directora de Boscos i Gestió del Medi, Sandra Torras, l’objectiu de la proposta és promoure el consum d’aquesta carn, que es valori, i contribuir al control de les poblacions de cabirols i senglars implicades en danys a conreus i accidents.

Els col·lectius Osona Cuina i la Cuina de l’Empordanet elaboraran plats amb senglar, llebre o cabirol per promoure’n l’ús entre el 15 al 30 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia