Medi ambient

Explorant el capital natural

L’àrea metropolitana de Barcelona podria abastir de fruites i verdures el 35% de la població de la regió, segons un estudi

Ampliar la gestió de superfície de boscos permetria duplicar l’absorció de CO2 que emet la ciutat fins al 26% i reduir el risc d’incendis

No tra­iem prou par­tit del capi­tal natu­ral de Bar­ce­lona. Un estudi ela­bo­rat per Nac­tiva en col·labo­ració amb la UPF Bar­ce­lona School of Mana­ge­ment (UPF-BSM) que ana­litza els rius, plat­ges, bos­cos i ter­renys agrícoles de 166 muni­ci­pis de l’àrea metropo...

5.455
hectàrees agrícoles
queden actualment a l’àrea metropolitana de Barcelona, segons l’estudi. Representen un 8,5% de la superfície, on es produeixen 38.752 tones d’aliments l’any, amb una taxa de producció de 9,5 tones per hectàrea. Segons les estimacions, abasteixen el 19,1% de la població durant un any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.