Explorant el capital natural
L’àrea metropolitana de Barcelona podria abastir de fruites i verdures el 35% de la població de la regió, segons un estudi
Ampliar la gestió de superfície de boscos permetria duplicar l’absorció de CO2 que emet la ciutat fins al 26% i reduir el risc d’incendis
No traiem prou partit del capital natural de Barcelona. Un estudi elaborat per Nactiva en col·laboració amb la UPF Barcelona School of Management (UPF-BSM) que analitza els rius, platges, boscos i terrenys agrícoles de 166 municipis de l’àrea metropo...
5.455
hectàrees agrícoles
queden actualment a l’àrea metropolitana de Barcelona, segons l’estudi. Representen un 8,5% de la superfície, on es produeixen 38.752 tones d’aliments l’any, amb una taxa de producció de 9,5 tones per hectàrea. Segons les estimacions, abasteixen el 19,1% de la població durant un any.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.