Societat

Hi ha res més bo que la xocolata?

El radiofònic senyor Marcel·lí Virgili publica ‘La xocolata. L’aventura catalana’, de l’Editorial Morera

El llibre rememora les vicissituds de la xocolata per arribar a Catalunya i l’èxit tingut fins ara

Reivindica el pa amb xocolata per berenar, el pa torrat amb xocolata desfeta i el got d’aigua de després

“Antoni Gaudí anava cada dia de la Sagrada Família a l’ora­tori de Sant Felip Neri a con­fes­sar-se i a sen­tir la missa del ves­pre. Quan sor­tia, anava al forn que el senyor Joan Solà Triadó i Maria Fran­quesa Garròs tenien en una de les can­to­na­des de la ...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.