SOCIETAT
Jordi Roca traurà una línia de perfums inspirada en les seves postres
Els perfums i postres són “Núvol de Llimona”, infantil i de tocs cítrics; “Confit”, fragància femenina elaborada amb violetes i confitures i “Trinitari”, amb aromes de cacau, cafè i torrats
El xef pastisser Jordi Roca, conegut per les seves postres inspirades en perfums, ha anunciat una línia de tres colònies, en les que s’ha basat per cuinar tres dels seus plats en a la cimera gastronòmica Madrid Fusió, segons ha informat l’agència EFE. El pastisser del restaurant El Celler de Can Roca, a Girona, ha cuinat tres postres per a una multitud d’assistents de la fira Madrid Fusió, que en la seva XXIII edició ha triat Catalunya com a regió convidada, el mateix any en què la comunitat ha estat nomenada Regió Mundial de la Gastronomia. Roca ha apostat per una línia variada d’aromes que després portarà al paladar en forma de postres amb el mateix nom. Els perfums i postres són Núvol de Llimona, infantil i de tocs cítrics; Confit, pensat per a dones i fet de violetes i confitures, i Trinitari, en el qual es troben aromes de cacau, cafè i torrats.