Societat

SOCIETAT

Jordi Roca traurà una línia de perfums inspirada en les seves postres

Els perfums i postres són “Núvol de Llimona”, infantil i de tocs cítrics; “Confit”, fragància femenina elaborada amb violetes i confitures i “Trinitari”, amb aromes de cacau, cafè i torrats

El xef pastisser Jordi Roca, conegut per les seves postres inspirades en perfums, ha anunciat una línia de tres colònies, en les que s’ha basat per cuinar tres dels seus plats en a la cimera gastronòmica Madrid Fusió, segons ha informat l’agència EFE. El pastisser del restaurant El Celler de Can Roca, a Girona, ha cuinat tres postres per a una multitud d’assistents de la fira Madrid Fusió, que en la seva XXIII edició ha triat Catalunya com a regió convidada, el mateix any en què la comunitat ha estat nomenada Regió Mundial de la Gastronomia. Roca ha apostat per una línia variada d’aromes que després portarà al paladar en forma de postres amb el mateix nom. Els perfums i postres són Núvol de Llimona, infantil i de tocs cítrics; Confit, pensat per a dones i fet de violetes i confitures, i Trinitari, en el qual es troben aromes de cacau, cafè i torrats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia