Societat

El Tribunal Suprem rebaixa 5 anys la condemna a la mare de l'Alba i confirma la del padrastre

Ana María Cano haurà de complir una pena de 15 anys en lloc dels vint imposats per l'Audiència de Barcelona

El Tribunal Suprem ha rebaixat de 20 anys i mig a 15 anys i mig de presó la condemna a la mare de la nena maltractada Alba i ha confirmat la pena de 22 anys imposada al seu company sentimental, i padrastre de la criatura, per la brutal pallissa que el 2006 va deixar en estat de coma la petita, que ara pateix una invalidesa irreversible.

Així ho ha acordat la sala penal del Suprem en una sentència en què estima parcialment el recurs presentat per la mare de la menor, Ana María Cano, contra la resolució dictada per l'Audiència de Barcelona al gener.

El tribunal absol la mare de la nena d'un dels delictes de lesions que se li imputaven, pel qual va ser condemnada a cinc anys de presó, i manté que sigui condemnada a sis mesos per un delicte contra la integritat moral, a dotze anys per un altre de lesions i a tres anys per un delicte de maltractaments habituals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.