Societat

Tot a punt per a la celebració de la patrona d'Andorra a Ordino

Tres misses i una ballada de sardanes centren la festa

A Encamp es va celebrar dissabte el preludi de la festa

Ordino es prepara per acollir dimecres la celebració de la festa patronal de Nostra Senyora de Meritxell. Com cada any, a les set del matí s'obriran les portes del santuari, i a dos quarts de vuit se celebrarà l'anomenada missa de l'aurora, presidida pels rectors d'Encamp i de Canillo. A les nou, se celebrarà la missa jove, acompanyada pels colonistes d'Aina i Castellnou, i presidida pel director del col·legi Sant Ermengol, el pare Xavier Brines. A la sortida, hi haurà un esmorzar de germanor.

La celebració continuarà amb una tercera missa, a les onze, que aquest cop serà concelebrada per tots els sacerdots de l'església de les Valls i presidida per l'arquebisbe Joan Enric Vives, amb l'assistència de les autoritats. La cerimònia estarà amenitzada pel Cor Nacional dels Petits, i posteriorment hi haurà la tradicional ballada de sardanes al claustre gran.

Al vespre (21.30 h), la Jove Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra oferirà un concert gratuït a l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino.

El preludi

A Encamp, la festa es va celebrar dissabte com a preludi. Com cada any, els encampadans han estat fidels a la cita amb la Mare de Déu de l'Oratori situada al Camí Ral de les Bons. Olga Arenys, consellera de Cultura i Afers Socials, va ser l'autoritat encarregada de fer l'ofrena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.