Societat

El pastisser Cristian Escribà el·labora enguany una gran mona del Club Súper3

ZONA METROPOLITANA

El pas­tis­ser Cris­tian Escribà ha ela­bo­rat enguany una gran mona del Club Súper 3. Aquest monu­ment de xoco­lata té unes dimen­si­ons espec­ta­cu­lars: 1,30 metres per 2 metres de base i 2,5 metres d'alçada. Per poder con­fec­ci­o­nar la mona, s'ha neces­si­tat 150 qui­lo­grams de xoco­lata negra, xoco­lata amb llet i xoco­lata blanca. A més, els ele­ments deco­ra­tius estan cons­truïts sobre una base de cara­mel, meren­gue, pasta de te i coco rat­llat tin­tat de verd. Escribà ha triat el Club Súper3 per fer con­tents als més petits que, segons les parau­les del pas­tis­ser, són els que han mar­cat la tendència temàtica de les mones durant els dar­rers anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.