Salut

SALUT

Arbeca tindrà un dispensari mèdic nou

L'actual dispensari d'Arbeca, que dóna cobertura sanitària a 2.500 persones, s'ha quedat petit. El ple municipal aprovarà demà el conveni amb el departament de Salut i la diputació de Lleida per tal de construir-ne un de nou, amb una inversió de 680.000 euros, de la qual el municipi n'aportarà el 5%.

El nou equipament tindrà 350 metres quadrats en una sola planta. Estarà situat en l'antic cinema “El Centre”, de propietat municipal. S'espera que les obres comencin en els propers dos mesos i estiguin enllestides al febrer. L'edifici tindrà un sistema geotèrmic per tal de mantenir la temperatura estable a l'interior entre 20 i 22 graus centígrads durant tot l'any. El sistema funciona a través d'una xarxa d'aigua circulant que envia el líquid a uns pous profunds. L'alcalde d'Arbeca, Joan M. Simó, ha explicat: “La filosofia és mantenir una temperatura estable, similar a un celler, i tot i que ha encarit el projecte és un sistema sostenible mediambientalment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.