Societat

GASTRONOMIA

La Vi-zzeria, a Falset

El restaurant La Vi-zzeria, propietat de Paloma Romeral i Miquel Compte, que n'és el xef, va néixer l'any 2006 amb la idea d'oferir una cuina senzilla, per a tots els públics, però de primera qualitat, amb productes propis, com ara l'oli d'oliva d'arbequina, i de l'horta, i també amb els productes de la comarca del Priorat (patés, llonganisses, be, conill, etc.), lligant la idea amb els grans vins que les dues denominacions d'origen (Montsant i Priorat) ofereixen.

La Vi-zzeria s'ha transformat en punt de reunió, amb una atmosfera i un ambient familiars alhora que sofisticats, per als amants del vi. Ofereix el joc de la cuina mediterrània o de la comarca, amb pizzes fetes en un forn de llenya i ingredients originals i frescs de Nàpols i Sicília. El servei del vi és de primer nivell, amb copes i decantadors per a cada tipus de vi i una modesta cava on es guarden els millors vins. La carta de vins té un comú denominador: la qualitat i la personalitat de cadascun d'ells. Normalment es realitzen tastos per a la clientela, amb l'espai i el servei del vi totalment a la seva disposició al celler. Ja s'hi han fet diverses activitats, com ara el Vi-zza Amor, el Vi-zza Tast, la Vi-zza Màgia, etc. Així mateix, donen possibilitat de degustar vins a copes, que tant sol·liciten els estrangers que visiten la comarca del Priorat. En aquesta mateixa línia, accepten aquells que porten els vins per ser degustats al restaurant sense cap cost per al client, i els donen servei. El celler té unes 220 referències de vins.

Entre les especialitats culinàries podem esmentar l'amanida de l'horta amb variat de bolets, xips de bacon i pedret d'ànec, 7,90 euros; el timbal d'escalivada, formatge gratinat, anxova i dàtil, 8.70, i la cua de toro amb reducció de vi de la DO Montsant, 12,50. Com a postres hi ha flam de coco amb xocolata, 3,95; volcà de xocolata amb gelat, 4,30, i menjar blanc amb quatre avellanes del Priorat, 3,90. També té un menú de 21 a 23 euros. El vi de la casa és Ho (DO Montsant).

Adreça:
Carrer Sant Marcel, 10. Falset
Telèfon:
977 83 13 79 i 647 925 228. Fax: 977 83 04 10
Horari:
de 13.30 a 15.30 h i de 20.30 a 23.30 h.
Serveis:
American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat, terrassa i menjador privat. Admet gossos.
Correu electrònic:
info@lavizzeria
Web:
www.lavizzeria.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.