Societat

Deltebre

Ebre Gourmet aposta pels productes de la terra

Els pro­duc­tes autòctons ebrencs són els pro­ta­go­nis­tes de la quarta Fira Gas­tronòmica de les Ter­res de l'Ebre, Ebre Gour­met, que se cele­bra fins demà a Del­te­bre, amb l'objec­tiu de donar a conèixer arreu del ter­ri­tori la marca Ter­res de l'Ebre. “Gas­tro­no­mia i turisme van aga­fats de la mà. Volem pro­fes­si­o­na­lit­zar la fira a través del turisme i del tre­ball coo­pe­ra­tiu entre pro­duc­tors i res­tau­ra­dors, per poder donar res­posta a les neces­si­tats actu­als del mer­cat”, comenta la regi­dora de Turisme, Susanna Gómez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.