Societat

SOCIETAT

El centre de dia pel sud de les Garrigues, a punt

El centre de dia que oferirà serveis integrals per a la gent gran del sud de Les Garrigues obrirà a primers de l'any vinent. El ple del consell comarcal ha aprovat diversos acords per possibilitar-ne la posada en funcionament. L'equipament, situat a La Granadella, oferirà 25 places també per a la gent gran dels pobles de Bovera, Soleràs, Els Torms, Granyena, Juncosa i Bellaguarda.

El vicepresident del consell, Josep R. Minguella, ha explicat: “La població d'aquella zona està força envellida, i no compta amb cap servei d'aquest tipus. Quan els joves marxen a treballar, han de deixar la gent gran sola a casa”. El centre tindrà servei de menjador i serveis mèdics com el de fisioteràpia. La gent gran podrà estar- s'hi de nou del matí a les 8 del vespre. “La idea és que dormin a casa seva o amb família, que és el que volen la majoria, però durant la resta de la jornada, estaran acompanyats”. La construcció del centre ja està acabada i ara se'n col·locarà el mobiliari. El centre serà gestionat per l'empresa pública Sumar, i s'ha finançat amb fons de la conselleria de Governació i els set ajuntaments afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.