vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Es disparen les denúncies per discriminació a Barcelona

Barcelona
xarxes socials

Instagram crea un nou “compte adolescent” amb control parental

barcelona
Societat

Mor Jaume Ribas, un dels últims faroners d’Eivissa i Formentera

Ryanair manté nou rutes hivernals a Girona però amb un 33% més de vols

GIRONA

El Ripollès instal·larà càmeres als accessos de la comarca

ripoll
europa

La CE demana prohibir en espais a l’aire lliure tabac i cigarretes electròniques

barcelona
salut

Es redueixen un 15% els treballadors que van amb cotxe a l'Hospital d'Olot

olot
Sanitat

El nou CAP Florida Sud de l’Hospitalet de Llobregat obrirà el dia 25

L’Hospitalet de Llobregat
MEDI AMBIENT

Neumàtics, plàstics i ferros, els principals residus del fons marí al port de la Ràpita

La Ràpita