Societat

Operació tornada molt tranquil·la a la carretera

Les principals retencions, a la C-14 des del Pirineu cap a Lleida i Barcelona

Poques retencions i circulació fluïda durant l'últim dia d'operació tornada del pont de la Puríssima, que es va tancar ahir al vespre amb un únic accident mortal a la xarxa viària catalana, aquest dimecres a la matinada a la carretera C-13, a Vallfogona de Balaguer (Noguera). El principal problema circulatori es va concentrar ahir a la C-14, a l'alçada d'Organyà i Coll de Nargó, en direcció sud, on es van registrar alguns trams de circulació lenta i cues de fins a 15 quilòmetres. També al tram de Ponts hi van haver retencions de 5 quilòmetres, per l'intens trànsit que circulava des del Pirineu cap a Lleida i Barcelona.

A més, es van registrar algunes cues a la C-16, a l'alçada de Berga i Cercs (Berguedà), i a la C-55, de Castellgalí (Bages) a Abrera (Baix Llobregat), per utilització de cons. El retorn cap a l'àrea metropolitana per les autopistes nord i sud de l'AP-7 va ser fluid. A última hora del vespre es van registrar dos accidents de trànsit al Vallès Oriental que van obligar a tallar la calçada a la C-17, a Tagamanent, i a la BV-5001, a Sant Fost de Campsentelles, que van provocar diverses retencions.

Un 91% dels 510.000 conductors que van sortir divendres de l'àrea metropolitana de Barcelona ja havien tornat a casa ahir a dos quarts de nou del vespre, segons dades del Servei Català de Trànsit, que va destacar la normalitat a les carreteres catalanes durant l'operació tornada del pont de la Puríssima, un dels més tranquils dels darrers anys a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.