Societat
El brou de Marina Geli
El consell: els galets, de mida mitjana, es fan bullir amb el caldo de verdures, principalment, i s'hi afegeix una part de carn per tal que el brou resultant no sigui tan gras.
cuinera Marina Geli (consellera en funcions de Salut)
La recepta: Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: un pit de pollastre, espinada de vedella, botifarra negra, trossos d'orella i cua de porc. Verdures: patates, pastanagues. Pasta: galet mitjà. Elaboració: es prepara amb dues cassoles diferents, amb aigua bullint i una mica de sal. En una s'hi bullen les verdures durant vint minuts. A l'altra, les carns, d'on es retira la botifarra al cap de mitja hora de bullir i, després, el pollastre. La resta s'hi deixa més temps.
Notícies relacionades
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.