Societat

Jordi Navarro formarà part de l'orquestra de Youtube

L'elecció ha estat possible per la seua qualitat artística i la votació massiva a la xarxa d'internet

El banyerenc Jordi Navarro Martín ha aconseguit formar part de l'Orquestra Simfònica de Youtube 2011 gràcies a la gran qualitat artística que atresora el músic de 28 anys i al massiu recolzament rebut al seu favor a través de la xarxa d'Internet.

A la selecció per a formar part dels 101 components de l'orquestra del famós portal de vídeos s'han presentat més 300 músics de 46 països diferents, havent superat una selecció prèvia i el beneplàcit d'un jurat internacional format per membres de 9 orquestres internacionals.

La primera gran actuació de l'orquestra de Youtube tindrà lloc a la ciutat de Sidney, a Austràlia, el proper 20 de març i serà retransmesa en directe per Youtube per a tot el món en el concert dirigit per Michael Tilson Thomas. Els seleccionats hauran de romandre a la ciutat australiana des del 14 al 20 de març a fi de preparar aquest gran esdeveniment musical a nivell mundial.

Jordi Navarro ha declarat als mitjans de comunicació que “tocar en una orquestra multicultural es un valor afegit i una possibilitat que feia anys que no tenia”, pel que ha mostrat la seua alegria i il·lusió per haver estat escollit.

Aquest és el segon any que Youtube organitza una orquestra simfònica d'aquestes característiques, donant-se el fet que en la darrera edició també hi va haver tres músics espanyols. En la present edició, Navarro es veurà acompanyat pel valencià Antonio Ramón i pel madrileny Federico Nathan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.