La Fira de Sant Isidre de Cardedeu estrena nova imatge en la 26ena edició

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu estrena nova imatge i nova marca, FICARD, que acompanya tots els elements gràfics. Però aquesta no és la única novetat d'enguany: un trenet turístic passejarà tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal. El trenet s'ha tirat endavant gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cardedeu, qui ha tingut la iniciativa de destinar els diners dels trajectes (a un euro per persona) a Càritas Cardedeu. La tercera gran novetat d'aquesta edició és la visita d'un centenar de xabiencs en el marc de l'intercanvi cultural entre Cardedeu i Xàbia, que ens oferiran un munt d'activitats culturals de la seva terra.

La FICARD començarà el divendres 15 de maig amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'estand de l'Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència de Rosa M. Cubel, directora general d'Agricultura, Ramaderia i Innovació de la Generalitat de Catalunya, l'alcaldessa Calamanda Vila, la regidora de Promoció Carme Mallorques i les autoritats locals i comarcals.

Com sempre, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, el concurs de salt de cavalls o la «burricada». Però també hi tindran cabuda les activitats tradicionals i més consolidades com la mostra gastronòmica, el concurs mundial de menjadors de borregos, la gran desfilada de models o la cursa atlètica, entre d'altres. Enguany hi participaran més d'un centenar d'expositors de la comarca i d'arreu dels països catalans, qui oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 15 al dilluns 18 de maig. Tot plegat emmarcat en l'entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.