Societat

Nulles estrena les passejades amb carro

Els participants poden gaudir de l'entorn paisatgístic característic del territori cada cap de setmana, dissabte i diumenge, a partir de les onze del matí

Nulles ha estrenat les passejades amb carro pels camins veïnals del municipi. El primer cap de setmana ha estat un èxit, ja que una vintena de persones han pogut gaudir d'aquesta nova activitat turística a Nulles i, per 5 euros a partir de 4 anys i 10 euros els majors de 8 anys, han passejat gairebé una hora en carro.

La ruta surt del celler modernista. Es fa un recorregut per un camí envoltat de cultius propis del territori i es travessa un bosquet aïllat característic de la zona per arribar al desconegut llogaret de Casa Fort, on els passejants i el cavall poden descansar una estona i visitar el poble. Finalment es torna al punt d'informació que es troba al costat del celler modernista de Nulles.

Segons els organitzadors, “els participants han quedat molt contents de l'activitat i els més petits han pogut gaudir d'una bona estona”.

Aquest proper cap de setmana continuaran les passejades a partir de les 11 del matí de dissabte i diumenge.

Per a reserves i més informació, cal trucar al telèfon del Punt d'Informació Turística, 977 61 49 65.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.