Monogràfics

LA CELLERA DE TER (Selva)

III Jornades Gastronòmiques La Cuina del Porc

Receptes a l'entorn del porc

Una coca de llar­dons amb xoco­lata, lli­mona i cris­pe­tes de porc, una tapa de sobras­sada de porc i mel de timó, un filet de porc Duroc amb salsa de porto i patata gra­ti­nada, un sal­te­jat de col i patata amb boti­farra negra collada o una boti­farra dolça de rata­fia amb poma i tor­ra­de­tes són alguns dels plats que es podran tas­tar en les ter­ce­res jor­na­des gas­tronòmiques La Cuina del Porc que tres res­tau­rants de la Cellera de Ter ofe­rei­xen a par­tir de diu­menge i fins al pro­per 20 de març. Els res­tau­rants que par­ti­ci­pen en les jor­na­des són Can Co, Can Quer i Pas­te­ral 1849, tots tres dins el terme muni­ci­pal de la Cellera de Ter, i ofe­ri­ran uns menús amb uns preus que oscil·len entre els 18 i els 23,50 euros. En les jor­na­des d'aquest any tindrà un pro­ta­go­nisme espe­cial el fesol celle­renc, molt apre­ciat en aques­tes ter­res pel seu sabor i la seva tex­tura. Es tracta d'un fesol popu­lar i de renom, que cons­ti­tu­eix l'entrant prin­ci­pal de la festa de la matança del porc que se cele­bra cada any al muni­cipi el segon diu­menge de març (diu­menge de la set­mana vinent).

Del 6 al 20 de març. Tel. 972 421 902.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.