El concurs de fideuà torna a la platja de Gandia
L'Hotel Bayren serà la seu d'aquesta nova edició el primer dia de juny
S'ha fixat un premi de 6000 per al guanyador d'aquesta convocatòria
El president de les associacions gastronòmiques de Gandia i la regidora de turisme de la municipalitat de la capital de la Safor han anunciat la celebració del 37 Concurs de Fideuà de Gandia que tindrà lloc el primer dia del mes de juny a la platja d'aquesta ciutat amb cuiners professionals.
El tret de sortida d'aquest concurs s'inicia el 28 d'abril amb la presentació del cartell d'aquesta edició, que en aquesta ocasió també disposarà de tasts de vi i d'oli de les millors bodegues i almàsseres del conjunt de l'Estat.
El concurs torna a la seua seu originària després que l'any passat formara part de les activitats programades amb motiu de la celebració del Vè Centenari Borja.
Hom reconeix, que el concurs de fideuà suposa un atractiu turístic més per a la vila i contribueix a la difusió de la gastronomia valenciana en el seu conjunt.
L'altra novetat d ela convocatòria d'enguany, a més dels tasts d'olis i vins, es troba en el muntant econòmic del primer premi, establert en 6000 euros per a la persona o restaurant guanyador.