Monogràfics

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ (Conca de Barberà)

Fira-Mostra del Carquinyoli

Delícies locals

El dolç típic de la vila es converteix aquests dies en el protagonista amb mostra i degustació gastronòmica. Així, durant el cap de setmana, els pastissers i forners de l'Espluga, els cellers vinícoles i alguns restaurants oferiran demostracions dels diferents processos d'elaboració dels seus productes (carquinyolis, neules, orelletes, coques...). A més, enguany es demostraran les semblances que tenen el ferro i la xocolata, ja que Marc Rodella, millor mestre xocolater espanyol d'aquest any, continuarà una peça feta amb forja que vol homenatjar la forja de Can Biel.

La fira es complementa amb diferents actes, d'entre les quals els més destacats són el concurs de pintura ràpida, l'esmorzar popular de diumenge i els tallers.

28 i 29 de maig. Pl. de l'Església. Dissabte a les 18.00 h, diumenge el matí. 977 871 220.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.