Societat

do tarragona

Iomus Cryo guanya la primera edició de vins escumosos

Els vins De Muller s'enduen cinc premis del concurs de vins embotellats

El vi escumós Iomus Cryo que elabora l'Agrícola de Rodonyà amb el 100% de la varietat de raïm sumoll ha guanyat la primera convocatòria d'aquesta categoria que es convoca en el dissetè Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona, en què han participat una setantena de vins.

En la resta de les categories, De Muller ha estat el viticultor que ha rebut un major nombre de premis, amb quatre primers i un segon premi. En el rànquing segueixen Vinícola de Nulles i la Cooperativa de Vila-rodona, amb tres premis cadascun. Els vins elaborats per Unió Cooperació Alimentària, el Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp, l'Agrícola de Bràfim, la Cooperativa de Rodonyà, el celler Pedrola de Miravet i vins Padró de Bràfim també han estat premiats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.