El Balneari de Xulella enceta jornades gastronòmiques
Mostra un primer menú on es marida la cuina amb els gelats que li fan de base a cada plat
El restaurant La Matandeta, participant en aquestes jornades de la Cuina Amiga des de fa ara 10 anys, és l'encarregat d'obrir aquestes trobades culinàries.
La participació d'aquest restaurant de la comarca de l'Horta, es fa coincidir amb les cinquenes jornades de la cuina dels gelats, que posa en marxa a la partida de la Marjal d'Alfafar, fins el proper 3 de juliol.
D'aquesta manera, s'aprofita la infraestructura d ela cuina amiga del Balneari de Xulella, per poder fer la presentació als mitjans de comunicació i els clients assidus, dimarts 14 de juny a partir de les 15 hores.
Les estovalles del restaurant del Balneari de Xulella, acolliran aquest tast amb una huitena deplats cuinats amb tendresa per Ruben Ruiz Vilanova i el mestre gelater Fèlix Llinares.
D'aquesta manera, els participants de l'obertura de les jornades del gelat degustaran cloïsses en gelé amb fulles silvestres, amanida líquida amb gelat d'olives i pebrella, verdures de temporada saltejades amb gelat de sèsam, aletes de pollastre amb gelat de formatge de cabra i salsa curry... i un munt de propostes saboroses més.