Salut

Castellar i Sant Llorenç s'oposen al tancament del CAP durant la nit

Els ajuntaments de Castellar del Vallès i de Sant Llorenç Savall van fer pública ahir una declaració institucional en què mostren la seva oposició al fet que, a partir de l'1 d'agost, el centre d'atenció primària (CAP) deixi de prestar l'atenció continuada d'urgències entre les dotze de la nit i les vuit del matí. D'acord amb el pla d'estalvi de la Generalitat, els ciutadans de totes dues poblacions ja no es podran adreçar a l'equipament de Castellar en aquest horari, i hauran de buscar l'assistència mèdica a l'hospital Parc Taulí o al CAP Sant Fèlix de Sabadell, al marge del servei d'urgències domiciliàries del 061. Feia més de vint anys que Castellar disposava d'urgències durant la nit.

El text, subscrit a Castellar pel PSC, L'Altraveu i el PP, afirma que la mesura “contribuirà a saturar els serveis dels centres de Sabadell”. A més, recorda que, amb la reestructuració del SEM, les dues ambulàncies que donen servei només coincidiran durant quatre hores al dia.

Els dos municipis, que es dirigiran per escrit a la Generalitat, també han fet una crida als seus més de 25.000 habitants perquè signin a favor de la declaració conjunta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.