Monogràfics

MONT-ROIG DEL CAMP (Baix Camp)

Fira multisectorial

Mironiana

Amb un poder de convocatòria fora de dubte, la fira de Mont-roig arriba a la 130a edició. El certamen celebrarà l'aniversari rodó recordant una altra efemèride molt especial: el centenari de la primera estada de Joan Miró al municipi. Per això, la fira serà més mironiana que mai, amb el recinte firal tematitzat amb motius commemoratius del centenari i moltes activitats amb el pintor com a eix principal. Així, el dia 6, els més petits podran elaborar un titella mironià, mentre que els adults podran assistir a la conferència Joan Miró i Mont-roig: amb els peus arrelats a terra per saltar ben amunt cap al cel. El dia 7 s'ha programat una altra xerrada sobre On som i fins on podem arribar: com i perquè del projecte de museïtzació del Mas Miró i una taula rodona sobre el pintor.

Música i humor

A més de l'activitat comercial i dels actes dedicats a Miró, la fira continua programant actes festius: correfoc, gegants, havaneres, tornejos esportius, castell de focs artificials... En clau musical destaca el concert de Gertrudis d'avui divendres i el concert i ball amb l'Orquestra Internacional Maravella del dia 6. Diumenge, l'humorista Reugenio protagonitzarà l'espectacle de fi de festa.

Fins al 7 d'agost. Recinte firal al Parc Maria Martori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.