Societat

Aldaia cuina hui 300 kg de pimentó i tonyina per a 1500 persones

La nit del 3 d'agost serà una jornada on tindrà cabuda l'emoció i la confraternitat entre les persones grans de la ciutat. Un any més, els majors de la vila contemplaran com, les Festes Majors tenen un lloc privilegiat per a ells. Aquesta nit es podrà contemplar la impressionant imatge de taules i cadires per a més de 1.500 persones, quasi imitant la imatge del palmito aldaier, al pati del CP Platero y Yo per a albergar el multitudinari sopar gratuït.

Durant els dies anteriors i durant tota la jornada, diferents col·lectius de la ciutat, personal de l'Ajuntament, els clavaris i el propi equip de govern, han fet possible que tot estiga preparat per a un sopar on es ressalta la contribució dels majors amb la societat aldaiera. Aquesta trobada consta d'un menú més que complet amb productes molt mediterranis. Aldaia prepara 300 quilos de pimentó amb tonyina, per aquest acte, que compta amb la col·laboració de nombrosos col·lectius.

Per segon any consecutiu, Aldaia homenatjarà a algunes persones majors de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.