Monogràfics

ASCÓ (Ribera d'Ebre)

Festa major

Amb carrers i façanes guarnits

Quan el dimecres repiquin les campanes i soni la tronada, senyal de l'inici de les festes, el poble haurà canviat de fesomia. I és que s'ha organitzat el primer concurs de plantes i flors que premiarà les façanes i els carrers més ben engalanats. La primera oportunitat per admirar-los serà el mateix dia 17 en la cercavila. Al vespre tindran lloc els actes més institucionals: el pregó, que pronunciarà Miquel Domènech, l'homenatge a Carme Costa, Àvia d'Ascó 2011, i la proclamació de les pubilles i hereus.

El cartell musical l'encapçala Manel, que actuaran el dia 18, i inclou altres concerts, com el de La Pegatina del dia 19, els balls de festa major o la nit revival del grup de versions Abba, del dia 20, entre d'altres. Als més joves se'ls convoca al concurs de grafits i al parc juvenil, i s'han programat espectacles infantils per a la mainada. Entre les propostes més tradicionals no hi faltaran ni la festa al riu del dia 19 ni les curses pedestres, l'endemà.

Del 17 al 21 d'agost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.