Societat

Dos morts a les platges de la Costa Daurada

Un nen i un home de 67 anys perden la vida a Miami Platja i a Coma-ruga

Un segon infant que s'ofegava a Montroig ha sortit il·lès

Dos nens han hagut de ser rescatats aquest diumenge a la tarda després que no poguessin sortir de l'aigua a la platja de Cristall, a Miami Platja, situat al terme municipal de Mont-roig del Camp (Baix Camp).

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, un d'els menors ha resultat ferit greu i hagut de ser atès pels serveis sanitaris. Posteriorment, ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus, mentre que l'altre menor ha resultat il·lès.

Els fets s'han produït cap a les cinc de la tarda, quan els equips d'emergència han rebut un avís que alertava que dos menors s'estarien ofegant en no poder sortir de l'aigua.

Al Vendrell, un home de 67 anys ha perdut la vida mentre nedava al voltant del port de Coma-ruga, una activitat que practicava habitualment. L'activitat està prohibida i, a més, hi havia una bandera vermella. Els serveis d'urgències han estat una hora intentant reanimar-lo. però tots els intents han estat en va.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.