Societat

Baix Ebre

Denuncien les protestes dels músics de l'Ametlla

La directora de l'escola municipal de música de l'Ametlla de Mar, Gessamí Margalef, i la cap d'estudis, Anna Vizcarro, han presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra contra els alumnes del grup instrumental avançat de l'escola de música, per les cercaviles de protesta que fan des del passat mes de juliol per reclamar la seua dimissió i la readmissió del director de la banda, Rubén Chordà. En l'última van repartir un full informatiu en què apareixien les fotografies de les dues denunciants i s'informava del seu salari. “Creiem que es pot considerar un atemptat contra l'honor, la intimitat i la imatge d'aquestes persones i volem que els Mossos investiguen si s'ha comès algun tipus de delicte o falta”, va manifestar el portaveu de les denunciants, Josep Tomàs.

“Es tracta d'una estratègia intimidatòria i nosaltres continuarem amb les protestes setmanals”, va assenyalar per la seua banda un portaveu del grup instrumental, tot assenyalant que una patrulla dels Mossos s'havia personat al domicili de quatre dels músics de la banda per notificar-los que havien estat denunciats per aquest tema.

Els músics han demanat una reunió amb l'alcalde, el convergent Andreu Martí, per trobar una solució al conflicte. Un conflicte que es va originar amb l'acomiadament improcedent del director de la banda, Rubén Chordà. El consistori va al·legar que formava part d'una estratègia per reduir la despesa municipal, mentre que els músics asseguren que va ser la direcció de l'escola la que va forçar l'acomiadament de Chordà per discrepàncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.