Societat

Detenen la mare d'una alumna per agredir una professora a Constantí

El pare de la menor també ha estat denunciat per amenaces

Els fets van passar aquest dimecres a la tarda i la professora hauria rebut cops a la cara, tibades de cabell i puntades de peu

Els Mossos han detingut la mare d'una menor que estudia a una escola de Constantí per agredir la seva professora. Tot plegat ha passat aquest dimecres a la tarda, a l'acabament de les classes. Segons la versió policial, la mare d'una alumna va aturar una professora i la va començar a insultar. Després l'hauria obligat a anar a un lloc més amagat, on poc després haurien arribat el pare de l'alumna i la nena, plorant. En presència de la noia, la mare hauria agredit la professora.

A la sortida del col·legi, quan la dona hauria començat a insultar la funcionària, la professora hauria intentat esquivar-la tot dient-li que si volia parlar amb ella ho fes en horari escolar i dintre del recinte. La presumpta agressora hauria agafat aleshores la mestra pel braç i, en contra de la seva voluntat, l'hauria dut a l'indret més amagat.

Poc després hi arribaven la menor, plorant, i el seu pare. Els Mossos indiquen que en presència de la noia -i animada pels insults i amenaces de l'home- la mare va agredir la professora amb cops a la cara i tibades de cabells. També diuen que va aconseguir tirar-la a terra i que li va fer puntades de peu.

Finalment, la professora va aconseguir fugir i es va refugiar a l'escola, on va rebre el suport de la directora del centre. La víctima va informar dels fets als Mossos, que van detenir la mare com a presumpta autora d'un delicte d'Atemptat a Agents de l'Autoritat.

La detinguda, Melodi G. H., de nacionalitat espanyola i de 23 anys, va passar dijous a disposició judicial i es troba ara en llibertat.

El pare de la menor, Ramon G. G. de nacionalitat espanyola i de 27 anys, ha estat també denunciat per una falta d'amenaces a la professora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.