EL VENDRELL (Baix Penedès)

Fira Turismar i 6a Mostra de Cava del Baix Penedès

Coma-ruga de vacances!

Amb la celebració de Turismar, la platja de Coma-ruga inaugura la temporada de vacances. A la fira hi estaran representats els sectors de l'habitatge, l'artesania, el lleure, l'alimentació, la nàutica, la jardineria, la maquinària agrícola i l'automoció. En total, seran seixanta estands, que ocuparan uns 5.000 metres quadrats.

D'altra banda, la fira es presenta amb diferents actes lúdics, com ara la Mostra de Cava del Baix Penedès, activitats a la sorra per a la canalla i, com a novetat, una mostra d'esports de platja que estarà situada al passeig marítim, des de la mateixa plaça dels Germans Trillas fins a l'alberg Santa Maria del Mar.

La revetlla, a la platja

Coincidint amb Sant Joan, dimarts dia 23, a mitjanit, la pirotècnica Igual dispararà un castell de focs d'artifici al port. Tot seguit, al parc Tabaris començarà el ball amenitzat per l'orquestra Rosaleda, mentre que a la platja, al costat del pantalà, tindrà lloc el concert de Grups del Track, Formula Revolution i La Banda del Coche Rojo.

M.J. RAMOS

Del 20 al 24 . Plaça Germans Trillas. Horari. Dies 20, 21 i 24, d'11 a 15 i de 18 a 23.00 h. Dies 22 i 23, de 18 a 23.00 h. Degustacions de cava (copa inclosa) 1.50 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.