Societat

Tres gossos ataquen i fereixen un home i una dona a Elx

Els cans s'havien escapat d'una nau a través d'un forat fet per uns lladres la passada nit

Un home de 50 anys i la seua dona, de 52, han resultats ferits a primera hora d'aquest dilluns en ser atacats per tres gossos doberman quan es disposaven a proveir-se de combustible en una gasolinera del polígon d'en Carrús d'Elx.

Els cans s'havien escapat prèviament d'una de les fàbriques d'aquest polígon a través del forat realitzat en una de les parets per uns lladres que han accedit a l'interior de la nau aquesta nit passada.

La parella ha sigut traslladada per una unitat del Servei Vital Bàsic (SVB) a l'Hospital del Vinalopó, on han sigut atesos de ferides superficials en mans i braços, segons ha detallat a Europa Press el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

A més, els sanitaris els han administrat la vacuna antitetànica i se'ls haN subministrat antibiòtics. Dues hores després de la seua arribada al centre hospitalari han rebut l'alta.

Els animals han sigut interceptats posteriorment per la Policia Local d'Elx quan encara es trobaven en els voltants del polígon industrial, i han sigut retornats al seu propietari després d'identificar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.