Societat

Regalen 200 lots en dues hores a ciclistes al centre de Girona

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura va començar ahir amb força al centre de Girona. En el marc de l'operació Ring-ring, ahir es van repartir dos-cents obsequis als ciutadans que passaven en bicicleta per la plaça Catalunya per anar a treballar o a l'escola. Superant les expectatives dels organitzadors, que esperaven repartir un centenar de lots, es van donar, fins a finalitzar-ne l'existència, timbres per a les bicicletes, espantacotxes i tires reflectores, a més de fulls informatius i un tros de coca per a cada ciclista. La campanya continuarà avui a les 18 h a l'aparcament de Girocleta d'Emili Grahit, on es faran revisions gratuïtes de les bicicletes. Dimecres es repetirà l'experiència, però en aquesta ocasió a davant de Can Ninetes.

Dissabte a les 10 h està prevista una cursa entre la plaça de la Vila de Vilablareix i la plaça del Vi de Girona. Dijous, a més, se celebrarà el Dia sense Cotxes, durant el qual les escoles sortiran a fer classe als carrers, que es tallaran al trànsit de cotxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia