Societat

Sopar benèfic d'Oncolliga pel 20è aniversari

L'esdeveniment va reunir 270 persones al restaurant Mas Marroch

El Sopar de les Consciències, organitzat per la Fundació Oncolliga Girona amb motiu del seu 20è aniversari, va reunir ahir 270 persones al restaurant Mas Marroch, a Vilablareix. El menú d'aquest sopar benèfic –a 100 euros el cobert– va anar a càrrec dels cuiners Quim Casellas (restaurant Casamar, que té 1 estrella Michelin) i Marc Gascons (restaurant Tinars, 1 estrella Michelin) i del mestre pastisser Jordi Roca (El Celler de Can Roca, 3 estrelles Michelin). La iniciativa va ser possible gràcies a la implicació de Mas Marroch i dels tres xefs responsables del menú, així com a la col·laboració de diversos cellers. Durant la vetllada es va subhastar un collaret d'or i diamants blancs cedit per la joieria Pere Quera, valorat en 1.500 euros. Els diners recollits amb aquest sopar solidari es destinaran als diferents serveis d'ajuda al malalt de càncer que es duen a terme des de la Fundació Oncolliga: suport psicològic, drenatge limfàtic, servei de fisioteràpia a domicili, préstec temporal de material tècnic (com ara cadira de rodes, caminadors, crosses, llits articulats, cadires de dutxa, grua), banc de perruques, escola de la veu i llar residència.

Entre els assistents
hi havia la consellera de Governació, Meritxell Borràs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia