Societat

Una silenca recull en un llibre receptes del Marroc

La silenca Georgina Caimel Valls ha aplegat en un llibre 150 receptes de cuina del Marroc. Caimel, casada amb un veí de Casablanca, es va interessar per la cuina i la cultura del país magribí i va crear un blog, escrit en català, de cuina del país del marit. El llibre, de Cossetània Edicions, duu per títol La cuina marroquina. 150 receptes. Caimel (Sils, 1975) treballa en l'administració d'una empresa de transports a Lloret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia