Per a tots els gustos
Una bona massa de forner amb una capa de ceba i patata tallades ben fines i, a sobre, tires de pebrot, llonganissa, cansalada, botifarra negra, arengada, i tot amanit amb oli d'oliva. Aquesta és l'enramada tradicional de l'Arboç, però d'aquesta mena de coques se'n poden elaborar tantes com la imaginació de qui les fa permeti. I una bona ocasió per trobar-ne de mil gustos, en versió clàssica o en noves varietats és la IV Mostra Enogastronòmica de l'Enramada que l'Arboç celebra avui i demà dissabte. Enguany hi participen sis forns i s'ha de destacar també la presència de sis cellers del Penedès. L'oferta comercial es completa amb parades de cervesa i productes agroalimentaris artesans, restauració i turisme rural. Però a més del recorregut pels estands, els visitants de la mostra podran participar en activitats variades com la xerrada inaugural d'aquest vespre sobre la Cuina del Territori i un showcooking a càrrec de Josep Pascual, al tast de grups de cultura popular i al concert de Cortafuegos d'aquesta nit. Dissabte es proposen tallers i inflables infantils, tast de pans, maridatge de catànies i vins, el ball del panellet i els concerts de Xamaelo i Strings Guitar Trio.