Societat

Cultura

El Més Petit de Tots arriba a 14 teatres d'onze ciutats

Del 5 al 20 de novembre, torna la dotzena edició del festival sabadellenc, amb la incorporació de dos nous espais i un marcat accent internacional

El Més Petit de Tots, el festival de referència que mostra els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a infants de 0 a 5 anys, tornarà enguany a omplir catorze teatres d'onze ciutats catalanes. Arrencarà demà dissabte a Sabadell, on va sorgir fa ja dotze anys de la mà de la Sala Miguel Hernández. Les novetats més destacades d'aquesta edició són que s'hi afegeixen dos nous espais: el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i l'Atrium de Viladecans, i que hi haurà, per primer cop, una jornada destinada al públic professional així com activitats paral·leles, masterclasses i tallers amb els artistes. La trobada dirigida als professionals durarà tres dies, estarà oberta a artistes, productors i programadors que assisteixin al festival i té per objectiu generar una espai de relació, intercanvi i networking entre els professionals del sector.

La festa d'inauguració tindrà lloc demà dissabte (d'11 a 13.30 h i de 16.30 h a 19.00 h) al Teatre Principal de Sabadell i estarà dedicada exclusivament als nens i nenes de 0 a 5 anys. Hi haurà espectacles i instal·lacions insòlites que ocuparan tots els espais del teatre i donaran el tret de sortida del festival, que s'allargarà ftres setmanes.

A més de la Sala Miguel Hernández de Sabadell, els espais que acolliran el festival són: Teatre de l'Aurora d'Igualada, Mercat de les Flors de Barcelona, teatre municipal L'Escorxador de Lleida, Teatre Principal d'Olot, Teatre Municipal de Benicàssim, Teatre Auditori de Sant Cugat, Teatre Clavé de Tordera, Teatre Auditori de Granollers, Teatres de Tarragona, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i Atrium Viladecans.

El festival

Del 5 al 20 denovembre

Produccions per a tots els gustos

M.J.R.

Enguany la producció pròpia del festival és Malebable, d'Helena Lizari, una coproducció entre el festival i el Mercat de les Flors. White, de la companyia escocesa Catherine Wheels Theatre Company; Mama Singt Geschenke (Les cançons de la mare són un regal), de la companyia Dschungel Wien (Àustria); i Lala Pop, de la companyia Inger Cecilie Bertrán de Lis, de Noruega, són els espectacles internacionals més destacats de la programació.

Completen la programació internacional del festival Miravella, de la companyia francesa Act2; Ondersteboven, de Dansmakers Amsterdam (Holanda); Là où j'habite (Allà on visc). de la companyia canadenca Des Mots d'la Dynamite; i el Concert per a Nadons del portuguès Paulo Lameiro/Cia Musicalmente.

Els espectacles nacionals programats són Jardín secreto, dels asturians Zig Zag Danza; LOO, de la companyia catalana Ponten Pie (producció del festival 2015); ¿Cuál es mi nombre...?, dels andalusos Da.Te Danza (premi Feten 2015); i Little night (producció de l'edició 2014 del festival) d'Imaginart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia