MOLLERUSSA (Pla d'Urgell)

Turisponent i II Festa del Vi i del Vi Novell

El bon vi també és turístic

Fira de Mollerussa i l'associació Enosegre van engegar l'any passar la Festa del Vi i del Vi Novell de Mollerussa, una mostra de vins de la denominació d'origen Costers del Segre que volia ser també una porta oberta al patrimoni artístic, cultural i gastronòmic de la demarcació. Enguany la festa s'inclou dins un nou certamen que ha estat batejat com a Turisponent, la primera Fira del Turisme, la Gastronomia, l'Oci i la Cultura de les terres de Lleida, que s'estrena amb seixanta expositors i que inclourà menús gastronòmics per als visitants. Els vint cellers de l'associació Enosegre hi aportaran el vi i celebraran la II Festa del Vi i del Vi Novell.

L'objectiu de Turisponent és promocionar els recursos i els establiments turístics, difondre l'oferta turística, gastronòmica i de lleure, i alhora donar a conèixer l'activitat cultural de les comarques de Lleida. Per aconseguir-ho el certamen es distribueix en diferents espais destinats a exposició, estands per a promoció d'empreses, museus i espais culturals; inclou també una zona tècnica, dedicada a la presentació de productes i demostracions, i una zona de degustació, cuina en directe o tast de vins, entre altres possibilitats gastronòmiques.

Del 13 al 15 de novembre. Al recinte firal. De 10 a 20 hores. Entrada gratuïta. El preu del menú serà de 30 euros i inclourà cafès i gormanderies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.