Societat

Debat entre defensors i detractors de la boira

La tercera Marxa de la Boira, que sortirà aquest diumenge a les nou del matí del recinte firal de Mollerussa i que ja ha tancat inscripcions després d'haver assolit l'objectiu de 700 participants, inclourà per primera vegada un col·loqui que aglutinarà defensors i detractors del fenomen meteorològic. Una activitat que s'organitza amb la col·laboració de l'entitat Saó de Ponent i que tindrà Jaume Jovells com a moderador.

Entre els ponents del col·loqui, que tindrà lloc a la una del migdia, destaca la participació del fotògraf Llorenç Melgosa, el meteoròleg Roger Solé, l'antropòloga Patricia Rocha, l'escriptor Rafel Molina i la historiadora Maria Garganté.

El tret de sortida de l'activitat també tindrà un caràcter especial, ja que enguany serà a càrrec del discjòquei i productor musical Marc Marzenit, que apadrinarà la marxa i s'encarregarà de marcar-ne l'inici. Serà en aquest punt que l'Agrupació Sardanista de Mollerussa ballarà una sardana i també farà el mateix un cop s'hagi completat el recorregut.

D'entre els inscrits, que podran escollir entre fer una caminada de 10 quilòmetres i una de 22, bona part provenen de les terres de Ponent, sobretot de les ciutats de Lleida i Mollerussa. També destaca la participació de persones de la demarcació de Barcelona, així com de la zona de Tarragona i la Franja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia